Tule töihin meille

Puukoti rakentaa energiatehokkaita, tyylikkäitä ja tasokkaita pari-, luhti- ja rivitaloja pääkaupunkiseudulle.

Puurunkoiset kodit rakennetaan täysin kotimaisin voimin tehdasolosuhteissa, säältä suojassa. Tontille kodit toimitetaan valmiina moduuleina. Olemme rakentaneet korkealaatuisia koteja suomalaisille jo vuodesta 1996 lähtien. Yli 23 vuoden ja 1000 asunnon kokemuksemme sekä rautaisten ammattilaisten tiimimme takaavat aina laadukkaan lopputuloksen.

Sisustaja

Omatoiminen ja ahkera sisustusrakentaja, joka hallitsee niin laatoitukset kuin tasoitus- ja maalaustyöt. Toki jos olet erikoistunut johonkin tiettyyn työvaiheeseen, niin pidämme sitä hyvänä asiana. Omat työkalut plussaa.

Asuntomyyjä

TULE MUKAAN HUIPPUTIIMIIN!

Miksi meille?
Meidän kanssamme pääset toteuttamaan viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa kokonaisuutta, sekä moderneja asuntoja asumisen tarpeisiin. Vastuullisena yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen.


Toimimme ympäristöystävällisesti, eettisesti ja vastuullisesti.
Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä, välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Meidän kanssamme pääset osaksi modernia, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä, kannustamme toisiamme. Olemme parempia yhdessä. Sinulla on suuri merkitys meille.


Toimenkuvasi
Asuntomyyjänä pääset toimimaan luotettavaan, ja kokeneeseen Puukodin myyntitiimiin. Pääset myymään Kodikkaita asuntoja pääkaupungin läheisyyteen, hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja erinomainen asiakaspalvelu ovat sinulle sydämen asioita, ja saatkin kaupat tehtyä juuri sen ansiosta. Sinulla on raikas asenne, ja polte viedä asiat loppuun saakka. Haluat löytää jokaiselle asunnolle onnellisen omistajan. Osallistut aktiivisesti myös hankkeiden kehittämiseen, ja myynnin kehittämiseen.


Mitä toivomme sinulta?
• Asuntomyynnin kokemusta, mieluiten uudisasuntokaupasta
• asiakaslähtöisyyttä ja tuloshakuisuutta
• aktiivista myyntiotetta
• tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
• englanninkielentaito on hyväksi


Kysy rohkeasti lisätietoa ja tule tutustumaan tehtaallemme.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi liitteineen: [email protected]

Vastaava työnjohtaja

TULE MUKAAN HUIPPUTIIMIIN!
Haluatko sinä kuulua mukavaan työyhteisöön, jossa huolehditaan kaikista osapuolista? Työhösi saat parasta mahdollista tukea. Sinulle annetaan selkeät raamit työhösi, jossa pääset helposti alkuun. Työskentelyalueesi on Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Vantaa, Espoo. Työsuhde tulee olemaan vakituinen, palkkaus hyvä, ja kannustava.
Työtehtävänä on valvoa, että työmaalla toimitaan rakentamismääräysten ja suunnitelmien mukaan.

Kiinnostuitko?

Vastineeksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvän työilmapiirin sekä joustavan työsuhteen.
Lisätietoja tehtävistä antaa: Simo Pitkälä puh. 044 750 5055 / [email protected]
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected]
Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Käsittelememme annettuja tietoja Tietosuojakäytäntömme mukaisesti.