Puukodin tavoitteet

Hiilineutraali rakentaminen

Fossiilivapaa asuminen
Energiaa maasta, ilmasta ja auringosta
Terve, turvallinen ja onnellinen asuminen
Puurakentaminen
Kiertotalous

Luotettava rakentaja palveluksessasi

Puutölli Oy on nyt Puukoti Group Oy
Yhtiömme jakautui ja näin ollen vanha nimi jää historiaan, mutta toiminta jatkuu kuten ennenkin.

Muuttovalmiissa kodeissamme kättä lyövät perinteinen rakennusosaaminen ja moderni tehdastuotanto. Rakennamme pääkaupunkiseudulle ja sen kehyskuntiin nykyaikaisia, energiatehokkaita ja tyylikkäitä pari-, luhti- sekä rivitaloja, jotka sijaitsevat aina hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen lähellä.

Moderni tehdastuotanto

Rakennamme kodit valmiiksi moduuleiksi asti ihanteellisissa, täysin kuivissa olosuhteissa Järvenpään tehtaassamme. Myös LVI- ja sähkötyöt tehdään pääosin jo tehtaalla. Kun talo lähtee tehtaan ovesta ulos, sillä on jo kattokin päänsä päällä. Saapuessaan tontille talo vain kytketään kätevästi paikoilleen.

Tehtaassa rakentamisprosessi pysyy hyvin hallinnassa, kuivaketju toimii ja valvonta on katkeamatonta. Huono sää ei pääse missään vaiheessa haittaamaan rakentamista. Tehtaassa rakentamisen edut näkyvätkin suoraan laadukkaana lopputuloksena.

Vuodesta 2000 lähtien

Olemme rakentaneet korkealaatuisia koteja suomalaisille jo vuodesta 2000 lähtien. 20 vuoden ja lähes 1000 asunnon kokemuksemme sekä rautaisten ammattilaisten tiimimme takaavat aina laadukkaan lopputuloksen.

Tarjoamme sinulle ja perheellesi mahdollisuuden muuttovalmiiseen omaan kotiin. Lämminhenkisessä ja viihtyisässä Puukodissa on hyvä asua ja olla, riemuita ja rymistellä – elää arkea ja juhlaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Käsittelemme annettuja tietoja Tietosuojakäytäntömme mukaisesti.