Puukoti Group

Luontoystävällisen ja luonnonläheisen
kaupunkiasumisen edelläkävijä

Puukoti Group Oy on suomalainen ekologisen kaupunkiasumisen ja teollisen puutalorakentamisen edelläkävijä. Yhtiömme päätoimiala on omistusasuntojen tuotanto pääkaupunkiseudulle ja sen kehyskuntiin.

Korkealaatuisen, kohtuuhintaisen
ja kodikkaan asumisen puolesta

Tarjoamme ihmisille kohtuuhintaan kompakteja, laadukkaita, luontoystävällisiä ja viihtyisiä kaupunkiasuntoja, hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palvelujen tuntumassa. Muuttovalmiissa kodeissamme lyövät kättä perinteinen käsityötaito ja modernille moduulirakentamiselle perustuva tehdastuotanto. Edistyksellinen rakentamistapa, korkealuokkaiset materiaalit, kokeneiden ammattilaisten muodostama tiimimme ja pitkällinen kokemuksemme takaavat yhdessä onnistuneen lopputuloksen.

Sertifikaatit takaavat ostajalle laatua ja turvallisuutta

Kaikki Puukodin moduulirakenteet ovat saaneet alan johtavat varmennustodistukset. Nämä takaavat ostajalle terveellisen sisäilman, laadukkaan kosteudenhallinnan ja alan johtavan paloturvallisuuden.

Puukodin valmistusprosessi on auditoitu ja sille on myönnetty
FC 524-02 -varmennustodistus puurakenteisten elementtien rakentamisesta sekä FC 524-03 -tuotesertifikaatti märkätilaelementeille.

Muuttovalmiita Puukoteja
yli 20 vuoden ja yli tuhannen
kodin kokemuksella

Olemme toimineet menestyksekkäästi vuodesta 2000 asti ja rakentaneet Uudellemaalle pari-, luhti- sekä rivitaloja jo yli tuhannen asunnon verran. Yhtiömme liikevaihto vuonna 2021 oli 29,06 MEUR ja työllistimme 65 henkilöä.

Hyvin hoidettu talous on kaiken toiminnan kulmakivi etenkin pääomavaltaisella rakennusalalla

Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Puukodille myönnetty korkein luottoluokitus AAA kertoo, että yrityksen luottoriski on minimaalinen ja maksuvalmius on erinomainen. Samalla se osoittaa, että yhtiömme liiketoiminta on laadukasta ja vakaata.

Jätä yhteydenottopyyntö

Käsittelemme annettuja tietoja Tietosuojakäytäntömme mukaisesti.