Kodikkuus

Suunnittelun lähtökohtana viihtyisyys

Hyvän asumisen ensimmäinen edellytys on kodin viihtyisyys, joka on meille Puukodissa sydämen asia. Kaikki asuntomme ovat ansioituneiden arkkitehtien ja Puukodin omien sisustusarkkitehtien suunnittelemia, moderneja ja tyylikkäitä, mutta samalla aidosti kodikkaita koteja. Asunnot on suunniteltu ihmisiä ja elämää varten. Neliöt on hyödynnetty tehokkaasti ja säilytystilaa riittää, mutta myös lämminhenkiseen tunnelmaan ja kodikkuuteen on panostettu.

MAARIT VARILA
sisustussuunnittelija

Yksilöllisyyttä ja asumismukavuutta

Kosolti lisää yksilöllisyyttä ja samalla kodikkuutta puukoteihin tuo mahdollisuus valita oman asunnon pintamateriaalit ja värit itse. Asumismukavuutta ovat omiaan lisäämään myös fiksut tekniset ratkaisut, kuten vesikiertoinen lattialämmitys. Eikä toki unohdeta, että laadukkaista puumateriaaleista rakennettu koti on myös hengittävä ja keuhkoystävällinen.

Sijainnin merkitystä unohtamatta

Kodikkuuden kannalta yhtä tärkeää kuin itse koti, on sen sijainti. Siksi Puukodin asunnot rakennetaan aina huolella valittuun, viihtyisään asuinympäristöön, hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palvelujen tuntumaan.

”Ihaninta oli, että omaan kotiin sai valita itse pintamateriaalit ja värit.”

Uutta kotia itselleen ja pojalleen etsinyt Anna oli varautunut ostamaan vanhemman, remontointia vaativat asunnon. Kävelylenkillään hän kuitenkin huomasi, että Puukoti oli rakentamassa lähistölle kivan näköistä luhtitaloa. Anna otti oitis yhteyttä Puukotiin, ja muutamaa kuukautta myöhemmin järjestettiinkin jo tupaantuliaisia uudessa kodissa. Koska Anna oli hyvissä ajoin liikkeellä, hän pystyi valitsemaan itse asuntonsa pintamateriaalit ja värit Puukodin sisustusarkkitehdin ehdotusten pohjalta.

”Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen, kaikki sovitut asiat oli muuttopäivänä paikallaan”

Antti ja Johanna etsivät edellisen asunnon tilalle uutta kotia, jossa olisi enemmän tilaa mm. etätöille ja koiralle. Tärkeää oli myös päästä vaikuttamaan pintamateriaaleihin ja kodin sisustukseen. Helsingin Kannelmäestä löytyikin sopiva Puukodin paritalo, jossa kaikki toiveet täyttyivät.

Tutustu uusimpiin Puukoteihin

Rivitalo
Pirttilahdenkuja 2 - Mellunkylä

Rivitalo
Kuriiritie 26 - Koivuhaka

Luhtitalo
Kuriiritie 28 - Koivuhaka

Rivitalo
Kuusamantie 2 - Lahela

Kerrostalo
Akonlahdenkuja 1 - Mellunkylä

Luhtitalo
Vuoritie 25 - Loutti

Luhtitalo
Tehtaanmäenkatu 6 - Savio

Rivitalo
Liikkalankuja 1 - Vartioharju

Jätä yhteydenottopyyntö

Käsittelemme annettuja tietoja Tietosuojakäytäntömme mukaisesti.