Ekologisuus

Päärakennusmateriaalina ympäristöystävällinen puu

Puukodin asuntojen päärakennusmateriaalina on ensiluokkainen, kotimainen puu. Se on materiaalina ainutlaatuisen ympäristöystävällinen, koska puu on uusiutuva luonnonvara, jota saa läheltä ja joka sitoo itseensä hiilidioksidia kasvaessaan. Esimerkiksi tiilen, betonin, alumiinin, muovin tai teräksen valmistaminen kuluttaa huomattavasti enemmän energiaa, tuhlaa uusiutumattomia luonnonvaroja ja aiheuttaa melkoisesti päästöjä.

Teknisten ratkaisujen lähtökohtana energiatehokkuus

Materiaalivalintojen lisäksi olemme huomioineet ympäristöystävällisyyden rakennustyön kaikissa vaiheissa. Koska rakentaminen on kuitenkin vain pieni osa asunnon elinkaarta, suunnittelumme lähtökohtana on vaalia ekologisesti kestävää asumista koko asunnon käyttöiän ajan. Käytännössä tämä tarkoittaa teknisiä ratkaisuja, joiden lähtökohtana on energiatehokkuus, vähäpäästöisyys ja luonnonvarojen säästäminen.

Lähes kaikissa taloissamme onkin maalämpö sekä edullinen ja toimintavarma vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmastoinnissa puolestaan käytämme vastavirtakennoisia koneita, joissa on tehokas lämmöntalteenotto ilman jäätymisongelmaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Käsittelemme annettuja tietoja Tietosuojakäytäntömme mukaisesti.