Puukodissa on hyvä asua ja hengittää

Talomme ovat puurunkoisia laatukoteja, joiden rakentamisessa ja varustelussa on käytetty vain kestäviä, nykyaikaisia materiaaleja. Esimerkiksi kaikki keittiökoneet ovat integroituja ja sisustusmateriaalit on sisustussuunnittelijoidemme toimesta huolella valittuja.


Lähes jokaisessa talossamme on maalämpö. Lattioissa kulkee vesikiertoinen lattialämmitys, joka on paitsi edullinen ja toimintavarma, myös asumismukavuutta rutkasti lisäävä ratkaisu. Ilmastoinnissa puolestaan käytämme vastavirtakennoisia koneita, joissa on tehokas lämmöntalteenotto ilman jäätymisongelmaa.

“Parasta tässä asunnossa on se, että tämä tuntuu kodilta”

Anna etsi itselleen ja pojalleen kodiksi vanhempaa remonttikohdetta. Kävelylenkillä hän kuitenkin huomasi rakenteilla olevan Puukoti-luhtitalon erinomaisella paikalla. Yhteydenoton jälkeen asiat eteni nopeasti. Uusi koti rakentui paikalleen muutamassa kuukaudessa ja pian järjestettiinkin jo tuparit.

KATSO ANNAN TARINA OHESTA

Puurunkoisia laatukoteja

Puurunkoiset kodit rakennetaan täysin kotimaisin voimin tehdasolosuhteissa, säältä suojassa. Talomme ovat puurunkoisia laatukoteja, joiden rakentamisessa ja varustelussa on käytetty vain kestäviä, nykyaikaisia materiaaleja. Esimerkiksi kaikki keittiökoneet ovat integroituja ja sisustusmateriaalit on sisustussuunnittelijoidemme toimesta huolella valittuja.

Maalämpöä ja vesikiertoinen lattialämmitys

Ekologiset Puukodit varustetaan maalämmöllä ja vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Lähes jokaisessa talossamme on maalämpö. Lattioissa kulkee vesikiertoinen lattialämmitys, joka on paitsi edullinen ja toimintavarma, myös asumismukavuutta rutkasti lisäävä ratkaisu.

Ilmastoinnissa puolestaan käytämme vastavirtakennoisia koneita, joissa on tehokas lämmöntalteenotto ilman jäätymisongelmaa.

Valitse itellesi sopivimmat
materiaalit

Kun varaat uuden kotisi ajoissa, pääset valitsemaan sisustusalan ammattilaisten valitsemista laadukkaista materiaaleista itsellesi sopivimmat vaihtoehdot.

Jätä yhteydenottopyyntö

Käsittelemme annettuja tietoja Tietosuojakäytäntömme mukaisesti.