Ajankohtaista

PUUKOTI 20.10.2022

Valmistuneita kohteitamme

Puukoti Group Oy:n kesä ja syksy on ollut vilkasta aikaa myös asuntojen luovutusten osalta.

Kesän aikana valmistui Helsingin Vartioharjuun Liikkalankujalle 14 asunnon moderni rivitalokohde ja Vantaan Koivuhakaan Kuriiritielle 27 uutta asuntoa, jotka koostuvat kahdesta luhtitalosta. Näiden lisäksi myös Keravalle valmistui 12 asunnon luhtitalokokonaisuus.

Alkusyksystä pääsimme luovuttamaan uusille onnellisille asukkaille Tuusulan Lahelaan rivitalo- sekä luhtitaloasunnot. Samaan aikaan valmistui upeat Aalto yliopiston suunnittelemat Itä-Helsingin Tyrnin 16 modernia Townhouse-tyylistä asuntoa, sekä Helsingin Herukan 12 asuntoa.

Asuntojen luovutukset ovat sujuneet hienosti ja asukkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä uusiin koteihinsa. On aina ilo nähdä asiakkaiden aito onnellisuus avainten luovutusten yhteydessä.

Toivotamme kaikille uusille asiakkaillemme onnea uuteen Puukotiin.

JAA


PUUKOTI 13.10.2022

Uudet tilat

Tänä syksynä on valmistunut ennätysmäärä uusia Puukoteja ja onnelliset uudet asukkaat ovat päässeet muuttamaan uusiin koteihinsa. Iloksemme voimme todeta, että muuttopuuhiin on päässyt myös Puukodin toimistoväki.

Uusien työntekijöidemme ja liiketoimintamme kasvaessa vanhat kotoisat tilamme Vantaalla kävivät ahtaiksi, joten pakkasimme muuttolaatikkomme ja muutimme uusiin entistä väljempiin tiloihin Vantaan Pakkalaan

Uuden toimistomme yhteyteen on valmistunut myös Showroomimme, jossa asunnon ostajat pääsevät tutustumaan uusien kotiensa pintamateriaaleihin. Ensimmäiset ostajat ovatkin jo päässeet paikanpäälle sekä samalla tapaamaan sisustussuunnittelijaamme Maaritia. Tiesithän, että kaikilla Puukodin ostajilla on mahdollisuus varata oma henkilökohtainen aika Maaritin kanssa ja katsoa oman uuden kodin sisustusmateriaalit yhdessä ammattilaisen kanssa. Mukavaa, eikö?

Jatkossa siis palvelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme osoitteessa Pakkalankuja 7, 3krs, Vantaa. Lämpimästi tervetuloa pistäytymään toimistollamme.

JAA


PUUKOTI 30.9.2022

Liity asiakasrekisteriin ja otat varaslähdön tulevaan puukotiisi

Syksyn aikana käynnistämme uusia hankkeita mm. Helsingin Marjaniemeen, Espoon Tuomarilaan ja Vantaan Jokiniemeen.

Liittymällä asikasrekisteriimme, saat ennakkotietoa myyntiin tulevista kohteistamme, näet asuntoesitteet heti niiden valmistuttua ja pääset varaamaan mieleisesi kodin jo ennen kuin aloitamme asuntojen ennakkomarkkinoinnin.

JAA


PUUKOTI 28.9.2022

As Oy Espoon Vesimyllyn myynti lähti vilkkaasti käyntiin

Kohteen ennakkomarkkinointi alkoi vasta viikko sitten, ja jo nyt puolet asunnoista on varattu. Puukodin asiakasrekisteriin liittyneet asiakkaat saivat tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnista ja useat heistä varasikin oman asunnon ennen julkisen myynnin alkamista.

Puukodille on tärkeää pystyä toteuttamaan asumisen unelmia. Olemmekin halunneet vastata asiakkaidemme huoliin kasvavista energian kustannuksista jonka johdosta As Oy Espoon Vesimylly rakennetaan A-energialuokkaan ja asuntojen lämmitysmuotona on maalämpö. Uusi energiatehokas asunto, jossa asuinneliöt on tehokkaasti hyödynnetty, on sekä ilmastoteko, että vastaus kasvaviin sähkön hintoihin. Nämäkin ratkaisut takaavat, että asumiskustannukset pysyvät paremmin ennustettavina ja kohtuullisina nyt ja tulevaisuudessa.

Yhtiön suuri ja yhteisöllinen piha-alue, sekä puistoon rajautuva tontti yhdessä mahtavien ulkoilualueiden ja omien pihojen kanssa on ollut useiden asukkaiden mieleen. Taloyhtiöstä löytyy niin ensiasuntoja kuin suurempiakin perheasuntoja.

JAA

Vesirattaantien päättyvän kadun viimeinenkin rakentamaton tontti lähtee nyt rakentumaan, jonka myötä rauhallinen asuinalue tulee kokonaisuudessaan valmiiksi. Tulevien ja nykyisten asukkaiden iloksi myös Lidl-lähikauppa avattiin juuri alueen läheisyyteen.

NEWSPOOL 24.5.2022

Puu on ympäristöystävällinen mutta arvokas rakennusmateriaali. Kustannustehokas puurakentaminen lähtee materiaalin kunnioittamisesta.

Puukoti Group Oy on teollisen puutalorakentamisen ja ekologisen kaupunkiasumisen edelläkävijä. Puukoti haluaa tarjota kohtuuhintaista mutta laadukasta asumista kaikenlaisille perheille yksinasuvista lapsiperheisiin. Pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa toimivan yrityksen päätuote ovat puurakenteiset rivi- ja luhtitalot, ja suosiotaan kasvattavat myös kerros- ja paritalot.

– Meidän mottomme on ”jotta mahdollisimman monella olisi varaa asua hyvin”. Puu ei ole halvin mahdollinen rakennusmateriaali, mutta pyrimme tekemään asiat niin, että mahdollisimman monella olisi varaa asua puukodissa, sanoo Puukodin toimitusjohtaja Simo Pitkälä.

JAA

Puukodin rakentamat asunnot lämpenevät ympäristöystävällisellä maalämmöllä, eikä niistä löydy hukkaneliöitä.

PUUKOTI 28.4.2022

Puukoti Groupille korkein mahdollinen luottoluokitus AAA

Puukoti Group Oy on saavuttanut parhaan mahdollisen luottoluokituksen vuonna 2022. Tämä on osoitus yhtiön pitkäjänteisestä työstä kannattavan kasvun eteen. Puukodin saavuttama AAA luokitus on tärkeä vakauden ja laadun mittari yhtiöllemme ja sidosryhmille. Hyvä omavaraisuus ja maksuvalmius turvaavat yhtiön kasvun edellytyksiä myös jatkossa ja antavat kotien ostajille takeen, että yhtiön taloustilanne mahdollistaa kohteiden laadukkaan rakentamisen ja takuuasioista huolehtimisen. Puukodin asiakkaiden tai yhteistyökumppanien ei tarvitse olla huolissaan, vaikka taloustilanteessa tulisikin yllättäviä haasteita.

Lataa tiedote tästä ›

JAA


PUUKOTI 27.4.2022

Nastarakennus Oy osaksi Puukoti Group konsernia

Puukoti Group on tarkkaan harkitun laajentumissuunnitelman jälkeen ostanut enemmistöosuuden Oululaisesta Nastarakennus Oy:stä. Yrityskaupalla ei ole vaikutusta kummankaan yhtiön operatiiviseen toimintaan vaan molempien yhtiöiden toiminta jatkuu normaalisti omilla nimillä ja brändeillään Nastarakennus Oy osana Puukoti Group konsernia.  Nastarakennus on vahva oululainen toimija, jonka rakentaminen tulee edelleenkin vahvasti painottumaan Oulun seudulle.  Kauppa tukee erinomaisella tavalla konsernin kasvustrategiaa sekä vakaata kehitystä tulevaisuuden ekologisen rakentamisen edelläkävijänä.

Lataa lehdistötiedote tästä ›

JAA


PUUKOTI 3.2.2022

Puukoti Group Oy Vuosikertomus 2021

Tervehdys kaikille. Taas on yksi vaiherikas ja menestyksekäs vuosi takana. Yhtiön toiminta on ollut voimakkaassa kasvussa päättyneellä tilikaudella. Tehdasinvestointi valmistui ja se mahdollisti tuotannon merkittävän kasvattamisen. Liikevoittomme parantui selvästi ja taseemme vahvistui entisestään edellisestä vuodesta. Lähtökohtamme on, että tänäkin vuonna kasvumme jatkuu yhtä komeassa kulmassa kuin aiempina vuosina.

Lataa Vuosikertomus 2021 tästä ›

JAA


PUUKOTI 2.1.2022

Kiitos asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneille vuodesta 2021

Kulunut vuosi oli Puukoti Groupille vahvan kasvun aikaa muunmuassa suurten investointejen sekä tonttihankintojen myötä. Yhtiö laajensi Järvenpään tuotantotiloja ja moderni tuotannonohjausjärjestelmä otettiin käyttöön. Tekemämme toimenpiteet lisäävät asuntotuotantomäärää ja nostavat rakentamiemme asuntojen laatua entisestään.


Henkilövahvistuksia organisaatioon
Rekrytoimme voimakkaasti uusia osaajia eri osa-alueille, erityispainotus on ollut tehtaan tuotannossa sekä laadunvalvonnassa. Kesällä uutena tehtaanjohtajana aloitti insinööri (YAMK) Matti Huvila. Hänellä on pitkä ja monipuolinen osaaminen prosessi- ja tuotantotekniikan eri osa-alueista. Matti on tuonut vahvaa panostusta tehdastuotannon prosessien kehittämiseen sekä laadunvalvontaan.

Toinen rekrytoinnin painopiste oli myynti- ja asiakaspalvelussa. Loppusyksyllä myyntipäällikkönä aloitti Marika Nurminen. Hän siirtyi Puukodille Lehto Groupista ja on kokenut pitkän linjan asuntokaupan ammattilainen. Olemme todella iloisia kun Marika tuo yhtiöömme lisää monipuolista myyntiosaamista ja asuntokaupan kokemusta.
Alkukeväällä aloitti Maarit Varila Puukodin omana sisustussuunnittelijana. Maarit valitsee kohteidemme sisustusmateriaalit, auttaa asiakkaitamme materiaalivalinnoissa sekä toimii asiakaskoordinaattorina aina muuttoon asti.
 

Asiakastyytyväisyys ja taloustilanne
Panostaminen asiakaskokemuksiin kaikilla tasoilla on selvästi nostanut asiakastyytyväisyyttämme. Aloitimme systemaattisesti seuraamaan ja mittaamaan asiakaskokemuksia, jonka osalta panostukset ovat näyttäneet kannattavilta. Kannustavien mittaustulosten myötä järjestelmällinen työ yhä parempiin asiakaskokemuksiin jatkuu taukoamatta myös tulevina vuosina.

Taloudellisesti edeltävä vuosi oli Puukoti Groupille kannattava ja yhtiön tilanne on erinomainen, vaikka materiaalikustannusten nousu vaikutti myös meidän kannattavuuteen. Tarkemmin yhtiön taloustilanteesta helmikuussa 2022 valmistuvassa vuosikatsauksessa.


Lähes 100 uutta kotia
Menneen vuoden aikana saimme valmiiksi useita merkittäviä rakennushankkeita. Viimeisimpänä valmistui Järvenpään Lepolaan 32 uutta asuntoa, jonka yhtiö koostuu kahdesta luhti- ja yhdestä rivitalorakennuksesta. Helmikuussa valmistui Vantaan Hiekkaharjuun 14 asunnon luhtitaloyhtiö ja keväällä Helsingin Kannelmäkeen kuuden asunnon paritaloyhtiö. Klaukkalaan valmistui elokuussa 40 asunnon rivi- ja luhtitaloyhtiö. Ohessa kuvia valmistuneista asunto-osakeyhtiöistä.

Tällä hetkellä Puukoti Groupilla on rakenteilla seitsemän uutta kohdetta. Asuntoja rakennetaan Järvenpään lisäksi Vantaalle, Espooseen ja Helsinkiin. Uusien rakennushankkeiden myötä kasvumme tulee jatkumaan ja kiihtymään entisestään myös tänä vuonna.


Tutustu myynnissä oleviin kohteisiimme ja ota yhteyttä. 

JAA

As Oy Helsingin Runopolku 5

As Oy Järvenpään Lepola

As Oy Klaukkalan Korsipolku 8


VANTAAN SANOMAT / Tiina Örn 24.12.2021

Bokullan yli satavuotias päärakennus tuli esiin Koivuhaassa – Talon ympärille rakennetaan vaiheittain 78 uutta asuntoa

Koivuhaan liikenneympyrässä pyörivä ja Kuriiritietä ajava ei voi välttyä huomaamasta mutaisen mäen päällä ryhdikkäänä seisovaa vanhaa taloa.

Rakennus tuli esiin sen jälkeen, kun tontilla olleet huonokuntoiset rakennukset ja puut kaadettiin tulevien rakennusprojektien vuoksi.

Talo on nimeltään Bokulla, ja mäki on Bokullan mäki. Mäen päälle komeileva mansardikattoinen päärakennus on valmistunut vuonna 1919.

Alueen asemakaava on vanha, joten rakennusta ei ole suojeltu. Vantaan kaupunginmuseon rakennustutkijan Anne Silannon mukaan sillä on kuitenkin arkkitehtonisia arvoja. Talo edustaa 1910-luvun arkkitehtuuri-ihanteita.


Lue koko artikkeli ›

JAA

Bokullan mäellä Koivuhaassa sijaitseva vuonna 1919 valmistunut päärakennus näkyy Kuriiritielle ja Niittytielle.

PUUKOTI 23.12.2021

Puukoti toivottaa rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2022 kaikille asiakkailleen, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille.

JAA


PUUKOTI 21.12.2021

Järvenpään Lepolan uudet kodit valmistuivat jouluksi

Puukoti Group rakensi Järvenpään Lepolan Yliopettajankadulle 32 uutta asuntoa. Yhtiö koostuu kahdesta luhti- ja yhdestä rivitalorakennuksesta. Rakentaminen eteni suunnitellusti ja kohde valmistui jopa hieman etuajassa.

Asunnoista saamamme palaute on ollut erinomaista ja olemmekin erittäin iloisia, että uudet asukkaat ovat olleet tyytyväisiä ekologisiin Puukoteihin. Kaikki Lepolan asunnot myytiin jo hyvissä ajoin ennen valmistumista, joten hanke meni kaikilta osin erittäin hyvin.

JAA

As Oy Järvenpään Lepola
Yliopettajankatu 5, 04400 Järvenpää


PUUKOTI 8.10.2021

Ekologisten kaupunkikotien rakentaminen on käynnistynyt

Puurakentajana Puukoti Groupilla ekologisuus on ollut alusta asti kantava
periaate koko yhtiön yli 20 vuoden historian ajan. Tämän
johdosta asuntomme pyritään aina toteuttamaan maalämmöllä. Asunnoissamme ei kaukolämmön voimakas hinnan nousu pääse nyt, eikä jatkossakaan vaikuttamaan hoitovastikkeiden tasoon.

Yhtiömme toinen tukipilari on tuottaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asuntoja, tässäkin mielessä maalämmön merkitys kasvaa tulevaisuudessa entistäkin tärkeämmäksi. Maalämmön edistäminen olisikin mielestämme Suomen hallituksen yksi tehokkaimmista ilmastotoimista.

Townhouse-asuminen
Nyt Puukoti Group on uuden äärellä, sillä Suomessa ei ole vielä laajamittaisesti toteutettu maailmalta tuttuja townhouse-tyylisiä asuntoja. Itä-Helsingissä näitä moderneja sekä tyylikkäitä pientalon ja kerrostalon välimuotoja ei vielä ole.

Vaikka toteutamme uudenlaista asumismuotoa, rakentamisen periaatteemme säilyvät myös townhouse-kodeissa. Ja kuten muissakin kohteissamme, nämäkin asunnot varustetaan ekologisella maalämmöllä.

As Oy Helsingin Tyrni
Mellunkylään rakentuu 16 modernia townhouse-asuntoa. Tarjolla on kodikkaita asuntoja yksiöistä aina viiden huoneen tilaviin perheasuntoihin, jotka ovat kooltaan 28–109 neliötä. Kaikissa asunnoissa on paljon upeita yksityiskohtia jotka edistävät asumista. Yhtiössä on myös mahdollisuus ostaa oma autotalliosake.

Itä-Helsingin ensimmäisten townhouse-kotien rakentaminen on nyt käynnistynyt. Työmaalla on käynnissä maanrakennustyöt, asunnot valmistuvat ensi keväänä.

JAA

As Oy Helsingin Tyrni
Akonlahdenkuja 1, 00920 Helsinki


GSD NORDIC 23.9.2021

Ekologinen puurakentaminen on tullut jäädäkseen

Puukoti on jo yli 20 vuotta toiminut puurakentamisen ja ekologisten rakennusratkaisujen asiantuntijana. Tällä hetkellä Puukodilla on meneillään poikkeuksellisen paljon hankkeita, myös tulevaisuudelta odotetaan kasvua.

Toimitusjohtaja Simo Pitkälän mukaan vuonna 2000 perustettu yritys on teollisen puurakentamisen edelläkävijä.

– Kehitämme menetelmiä jatkuvasti, jotta rakentaminen olisi mahdollisimman ekologista, tehokasta ja laadukasta, hän kuvailee.

Yritys rakentaa rivi- ja luhtitaloja sekä puukerrostaloja pääkaupunkiseudulle ja KUUMA-seudun kuntiin. Asuintaloissa huomioidaan aina se, että asuntojakauma olisi monipuolinen ja mahdollisimman monella olisi varaa asua hyvin.

Asunnot valmistuvat yrityksen omalla talotehtaalla Järvenpäässä, jolloin vältytään esimerkiksi rakennustyömaiden kosteusongelmilta. Käytetty puutavara on enimmäkseen Etelä-Suomen alueella kasvanutta, joten siirtymät pysyvät lyhyinä ja hiilijalanjälki pienenä.

JAA


PUUKOTI 4.9.2021

Puukoti Groupin syksy on vilkasta rakentamisen aikaa

Käynnissä on tällä hetkellä useita ainutlaatuisia rakennushankkeita. As Oy Helsingin Liikkalankuja on ensimmäinen, jonka nyt esittelemme.

Helsingin Vartioharjuun valmistuu kolme upeaa rivitaloa käsittäen 14 asuntoa. Yhtiön asunnot ovat perheasunnoiksi sopivia erikokoisia kolmioita, joissa osassa oma sauna. Suuri osa asunnoista on jo myyty tai varattu, vapaana on vielä muutama asunto.

Kohde sai kesäkuussa rakennusluvan, jonka myötä työt työmaalla ovat käynnistyneet ripeästi. Maatyöt ovat lähes valmiina ja perustuksia on aloitettu tekemään. Talot valmistetaan säältä suojassa Puukoti Groupin omalla talotehtaalla valmiina moduuleina, joiden rakentaminen on myös käynnissä.

Arkkitehtisuunnittelusta vastaa arkkitehti Mika Rytkönen. Hän on toteuttanut perusteellisesti rakennusten arkkitehtisuunnittelun ja luonut taloille hyvin ympäristöön sopivan ilmeen. Talot edustavat klassista muotokieltä raikkaalla ja modernilla tavalla. Suuret ikkunat takaavat runsaan luonnonvalon kaikkiin asuntoihin ja pohjaratkaisut ovat huolella mietittyjä.

Tässäkin Puukoti-kohteessa ekologinen puurakentaminen on huomioitu kokonaisvaltaisesti. Sisustussuunnittelijamme on laatinut hyvät pintamateriaalivaihtoehdot, joihin nopealla ostajalla on vielä mahdollisuus vaikuttaa. Kohteen lämmitysmuotona on maalämpö, RS-pankkina toimii Osuuspankki.

Liikkalankujan rakennukset on kerännyt jo nyt paljon positiivista huomiota ja tulee valmistumaan aikataulun mukaisesti syksyllä 2022.

Onko tässä unelmiesi asunto? Ota yhteyttä Puukoti Asuntomyyntiin:
Paul Lehtola p. 040 931 1628 / [email protected]

JAA

Havainnekuva valmiista taloista, jotka valmistuvat syksyllä 2022.

Liikkalankujan tonttityömaa elokuussa 2021.


NEWSPOOL 16.6.2021

Ympäristöystävällinen koti modernilla tehdastuotannolla

Puukodeilla perinteinen rakennusosaaminen yhdistyy moderniin tehdastuotantoon. Pitkän linjan ammattilaiset ovat nyt siirtyneet ulkoilmasta sisäolosuhteisiin, jossa laatu on valvottua ja kuivaketju turvattua.

Puukoti Group Oy valmistaa moderneja koteja suomalaisille perinteitä ja ympäristöä kunnioittaen. Kotimaan metsien luonnollisista raaka-aineista valmistetut kodit kestävät aikaa ja säästävät luontoa.

– Kunnioitamme rakentamisessamme ihmistä, luontoa ja alueen asuinympäristöä. Yhdessä asuinalueen arkkitehtien kanssa näemme vaivaa sen eteen, että onnistumme räätälöimään rakennuksen tontin sijaintiin sopivaksi. Asuntojen ympäristöystävällinen lämmitys ja ilmanvaihto sekä kestävät materiaalit puolestaan takaavat sen, että asunnossa on helppo elää ja hyvä hengittää. Monipuoliseen rakentamiseen taipuva puu tekee sisäilmasta terveellisen ja tunnelmasta lämpimän, Puukoti Groupin kaupallinen johtaja Antti Seppinen kuvailee.

JAA

Jätä yhteydenottopyyntö

Käsittelemme annettuja tietoja Tietosuojakäytäntömme mukaisesti.